eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Медии / Проучвания и анализ
//Мобайл

Собствениците на смартфони най-често използват социалните приложения и дигиталните атласи

Собствениците на смартфони най-често използват социалните приложения и дигиталните атласи

Според проучване на The Nielsen Company, проведено в САЩ, Facebook и Google Maps сa най-популярните приложения сред смартфон юзърите за последният месец.

Проучването обхваща 4 200 потребители и измерва броят на използваните апликациите за различни платформи. Според данните, собствениците на iPhone са свалили средно 37 нови приложения, на фона на 22 за останалите мобилни платформи.

Facebook се използва най-често – съответно от 58% от собствениците на iPhone, 50% от собствениците на устройства, работещи с Android и 51% от притежателите на BlackBerry. Също така се отчита, че MySpace е най-популярен сред тинейджърите, а LinkedIN сред хората на възраст между 25 и 44 години.

Въпреки това, Google Maps е най-използваното приложение за системата Android. По данни на Google, покупките на устройства, използващи тази сравнително нова платформа, нарастват с по 100 000 на ден, като скоро се очаква Android да се превърне в най-распространената смартфон операционна система на пазара.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент