eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Профил
//Социални медии

Тодор Христов - НоваВизия.com

Тодор Христов е едно от най-популярните имена в българската блогосфера. Години наред блогът му NovaVizia.com се радва на любовта и интереса на десетки хиляди читатели.


Той не е от еднодневните социални пеперуди, които излитат за да бъдат огрени от слънцето за един ден, а от хората, които години наред търпеливо, с постоянство и отдаденост гради връзки с изключително подбраната си аудитория.

Тодор е един от символите на успеха в социалните медиии. Той започва своя блог и от малко изветен консултант по управление и продажби, днес е име, което хората с интереси в тези области добре познават.

Разбира се тъй като сме в България и все още е само 2011 г. успехът не се измерва със световна слава, а с уважение и доволни клиенти. Такива не му липсват и това е причината, Тодор да бъде сред хората, с които eTimes.bg и аз лично с удоволствие разговаряме за успеха, за реалностите в страната и за електронната търговия.

Основните въпроси в интервюто са:

- блогът NovaVizia.com

- обученията на персонала

- новия бизнес на Тодор (в последната 1 година) - онлайн книжарницата НоваВизия.net


Ето и интервюто:Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент