eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Online advertising / Фирми
Ню Юръп Дайректърис България ЕООД

Ню Юръп Дайректърис България ЕООД

Ню Юръп Дайректърис България ЕООД
Ню Юръп Дайректърис България ЕООД е собственикът на търговската марка Golden Pages™ и издател на всички класифицирани бизнес справочници с тази марка. Целта ни е да бъдем предпочитаният маркетингов партньор за малките и средни фирми, както и да сме най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Основните ни продукти са онлайн търсачката goldenpages.bg и печатните справочници. Ние периодично преразглеждаме продуктите си, както и изискванията на рекламодателите и потребителите с цел да отговорим възможно най-добре на нуждите им. Онлайн търсачката покрива цялата страна и се намира на www.goldenpages.bg.

Екипът създал goldenpages.bg стои и зад най-новия ни сайт www.getlokal.com. Това е мястото, в което може да намерите стотици мнения и оценки на потребители за заведения, места свързани със свободното време, здравето, красотата и фитнеса, както и много други доставчици на продукти и услуги. Потребителите ни пишат, четат и споделят мнения с други потребители, които имат нужда от локална информация.
Дейности
content
Digital publications
Online marketing
Контакти:
e-mail: careers@goldenpages.bg
уебсайт: http://www.goldenpages.bg/
лице за контакт: Мария Сентова
Свободни работни позиции
Web Developer

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент