eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


SEO конференция 2011

SEO конференция 2011 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри и специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

Цели

Основната цел на SEO конференция 2011 е изучаването на актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки

Формат

Целодневна конференция, включваща два потока с 12 лекции по 35 минути и кръгла маса с дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсачки. Този формат дава възможност по време на всяка лекция както да бъде представена подробно темата, така и да се дадат отговори на всички въпроси на присъстващите. Кръглата маса в края на конференцията помага за обобщаване на информацията и позволява задаването на още въпроси към всеки от лекторите.

Програма

Програмата на SEO конференция 2011 е съставена така, че да даде на посетителите възможност не само да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, но и да получат изчерпателни отговори на интересуващите ги въпроси. Нарочно сме се спрели на приложни теми, за да направим тази конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

Лектори

Имената на лекторите на конференцията са познати на всеки, който дори за малко е работил в бранша и по общо мнение всеки от тях е сред най-добрите експерти в областта си. Още веднъж искаме да подчертаем, че това са хора заемащи практически, а не управленски длъжности в компаниите за които работят.

Рекламодатели

Специализираните браншови конференции, без съмнение, имат огромен потенциал за привличане на нови клиенти. Подготвили сме неустоимо предложение за рекламодателите на SEO конференция 2011 и сме отворени за всякакъв вид сътрудничество.

Дата и място на провеждане

Дата : 27 май 2011 9:00 – 18 часа

Място на провеждане : Интер Експо Център София

Регистрация

Срещу заплащане ограничен брой участници могат да получат статут на VIP гости с осигурени

1. места на 1-ви ред ;
2. право да разпространяват свои рекламни материали ;
3. безплатни консултации (до 6 часа) с избран от тях лектор на конференцията

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на mail info@searchengines.bg и ще ви предоставим изчерпателна информация.

Информация за събитието:
Дата 2011-05-27
Местоположение Интер Експо Център
Адрес София
уебсайт: http://searchengines.bg/
e-mail: info@searchengines.bg

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент