eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Правила и регулация / Новини
//Търговия и продажби

Обновление в register.bg възпрепятства регистрацията на .bg домейни

Обновление в register.bg възпрепятства регистрацията на .bg домейни
Register.bg – организацията, управляваща областта от първо ниво с национален код .bg, въведе нова по-съвременна система, но от петък насам при опит за регистрация на нов домейн, се показва съобщение за грешка в системата и процедурата не е възможно да бъде осъществена, съобщиха клиенти.

Проблемът, според Register.bg, се дължи на обстоятелството, че новата система търси пощенски код в електронния сертификат на клиента при удостоверяване с него през сайта. За да бъде избегнат проблемът, е необходимо заявката в .pdf, която автоматично се изпраща по e-mail след регистрация през сайта на Register.bg, да бъде подписана с електронния сертификат на клиента.

Register.bg е единствената организация, предоставяща услуга по регистрация  на домейн .bg. Собственост е  на „Цифрови системи”.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент