eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Реклама / Агенции / Новини
//Реклама

Най-големите световни e-асоциации създадоха структура за е-индустрията в ЦИЕ

Най-големите световни e-асоциации създадоха структура за е-индустрията в ЦИЕ
Президентите на IAB Europe (над 5000 члена сред които Google, Yahoo!, Microsoft Advertising), Европейската Асоциация на Комуникационните агенции (обединяваща рекламните агенции в Европа), Световната Мобайл маркетинг Асоциация и е-Академия са учредителите на новата структура наречена Webit Ambassadors honorary Board.

Почетните посланници са
В рамките на официалното откриване на Webit 2010 бяха обявени и Webit посланиците за отделните държави от региона на Централна и Източна Европа.

Webit посланиците на са най-успешните и изтъкнати професионалисти от рекламната, маркетинг и дигиталната индустрия от всяка една страна. В България  посланици са Николай Неделчев, Изпълнителен директор на  "Публисис МАРК груп", Ненад Лозович, управляващ собственик на New Moment New Ideas Company и Иво Цеков, изпълнителен директор на „Пиеро 97”.

Програмата на Webit Ambassadors предстои да бъде обявена. Основен акцент в нея ще бъде обучението на пазарите и създаването на подготвени дигитални маркетинг и рекламни професионалисти.

През следващата година под патронажа на Webit Ambassadors, е- Академия ще проведе редица обучения сред които:  управление на репутацията на бранда, планиране и реализация на цялостна дигитална стратегия, планиране и отчитане на ефективността на дигиталната реклама, оптимизация за търсещи машини, маркетинг в социалните мрежи и др.
Галерия
webit-logo-200x150.jpg

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент