eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Правила и регулация / Новини
//Социални медии

Днес е рожденият ден на Интернет

Браншовите организации БУА, АСТЕЛ, БАСКОМ, БАИТ и ИКТ Клъстер организират кампания за отбелязването на рождения ден на Интернет - 29 октомври. Кампанията включва специален мейлинг и дискусия на тема „Бъдещето на Интернет”.

Точно в 22.30 ч. на 29 октомври 1969 г. инженери от Калифорнийския университет и от Станфордския изследователски институт успяват за пръв път да обменят данни между два компютъра на разстояние 400 мили. Проектът за свързване на двете системи е наречен „Арпанет” и е възложен от министерството на отбраната на САЩ.

41 години по-късно, на 29 октомври 2010 г. браншовите организации ще изпращат своите електронни писма със специално послание, посветено на рождения ден на Интернет. В кампанията ще бъдат поканени да се включат всички фирми – членове и партньори на браншовите организации. Кампанията е отворена и за всички, които се чувстват свързани с Интернет и искат да отбележат неговия рожден ден символично.

В същия ден, като втора част от кампанията, ще бъде открита онлайн дискусия на тема „Бъдещето на Интернет”. В нея ще могат също да се включат всички желаещи и да изразят своите идеи, мисли и предложения по темата. Това може да стане на страниците във Фейсбук на
БУА (http://www.facebook.com/bg.web) и
ИКТ Клъстер (http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000722479939)

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент