eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Facebook е на път да пусне платформа за коментари от трети страни

Facebook е на път да пусне платформа за коментари от трети страни

Потребителите щели да използват платформата като се логват във Facebook или в Twitter.
За коментарите ще може да се гласува с бутона "харесва ми" и те ще могат да бъдат синхронизирани със сайтовете на издателите и Facebook страниците им, което означава, че коментарите направени на сайтовете на издателите ще се появяват на страницата им във Facebook, както и обратното.

В момента някои издатели позволяват на потребителите да влизат в техните сайтове като използват Facebook пълномощията, което от своя страна им позволява да кроспостват коментарите си във Facebook, статусите си или съобщенията си на стена. Новата платформа ще позволи много по-дълбока и по-хармонична интеграция между Facebook и други сайтове.

Това е още една стъпка в категоричното определяне на Facebook като доминант в Мрежата, който от сайт с определена дестинация и услуга се превръща в част от всичко, което е онлайн.
По-късно днес Facebook официално потвърди част от слуховете, но със следното уточнение, че работи по актуализация на системата за коментари, но на съществуващия плъгин, а не нов продукт. Както се казва "времето ще покаже", а ние ще ви информираме.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент