eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Медии / Новини
//Интернет ТВ

Netflix и Miramax най-после подписаха сделка за он-лайн излъчване на филми

Netflix и Miramax най-после подписаха сделка за он-лайн излъчване на филми
От другия месец няколко хиляди филма на Miramax, в това число "Криминале", "Влюбеният Шекспир"и "Добрият Уил Хънтинг" ще бъдат достъпни в услугата за он-лайн излъчване на Netflix в САЩ. Сделката ознаменува първия път в историята на филмовото студио, когато то предоставя съдържание на он-лайн базирана стрийминг платформа.

Още от март пълзяха слухове, че Miramax води подобни преговори и с Amazon и Facebook за предоставяне на видео-съдържание. Но до сега компанията не е обявила да е сключила сделки с тези компании.

Добавянето на съдържание от Miramax ще спомогне за стабилното увеличение на все по-активно разрастващата се база данни на Netflix. Миналата година те подписаха договор с Epix (дружество със споделен риск, основано от Paramount, Lionsgate и MGM). Миналия месец пък от Netflix  се договориха Twentieth Century Fox да излъчват "Glee" и "Sons of Anarchy". Само няколко дни след това парафираха и сделка с AMC за "Mad Men".

Netflix дори купиха правата на "Къщичка от карти", нов сериал с Кевин Спейси. Шоуто ще стартира ексклузивно в Netflix от догодина.

В допълнение към няколкото хиляди заглавия, които Miramax ще добави към Netflix, от компанията обявиха и че ще предоставят още съдържание на ротационна база. Условията по самата сделка, обаче, не бяха обявени публично.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент