eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Български награди за уеб избра най-добрите онлайн проекти за 2011 година

Български награди за уеб избра най-добрите онлайн проекти за 2011 година
Победителите в отделните категории на конкурса станаха известни на Официалната церемония по награждаването, каято се проведе вчера, 23 юни 2011 г. в хотел „Арена ди Сердика“. Голямата награда Автор на годината получи Икономедиа. Рейтингът на участниците за голямата награда, всички оценки на журито и победителите в конкурса са публични и могат да бъдат видяни на webawards.bg.

Бяха излъчени общо 37 победителя, които получиха луксозни грамоти от Българска уеб асоциация, организатор на конкурса. В четири категории на конкурса участва само по един онлайн проект: „Държавно управление” и „Транспорт и логистика” в Браншовите награди, и „Култура и изкуство” и „Наука, образование и технологии” в Медийните награди. Те получиха почетни грамоти за участие в конкурса.
Специална награда, предоставена от е-Академия получиха победителите в категориите „Наука, образование и технологии” и „Социална мрежа, Wki и агрегатор на съдържание” в Медийните награди: книгата „Властта на хората - новият маркетинг” с автор Пламен Русев - Председател на еАкадемия и член на Почетният Борд на Webit Ambassadors.

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, Сребърен спонсор е Вискомп ЕООД, Бронзов спонсор е Изи Онлайн АД.

Официален партньор на Конкурс Български награди за уеб 2011:
Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС)

Конкурсът се провежда с подкрепата на:
„Девин” АД, Фондация „БГ Сайт”, БАСКОМ, ИКТ Клъстер, АСТЕЛ, БАИТ, Интерактив Асошиейшън България (ИАБ), Национален съвет по саморегулация (НСС) и Българска
Асоциация на Рекламодателите (БАР), Асоциация на собствениците на търговски марки в България и ExpoBulgaria.com.


Официални медийни партньори на конкурса са:
Дарик Уеб, Списание .net, IDG.BG, BusinessHow-съветник по предприемачество, Списание SignCafe, NEG, е-Академия-организатор на Webit Congress, списание ProGRAFICA.

Медийни партньори на конкурса са:
Програмата Медия Груп, capital.bg, dnevnik.bg, azcheta.com, blitz.bg, comfort.bg, dir.bg, interactive-share.com, mail.bg, mypr.bg, seenews.com, tvtv.bg, webcafe.bg, proyavi.bg, versia.bg, netinfocompany.bg, actualno.com, expert.bg, NewTrend.bg | web 2.0 бизнес новини, в. „Пари”, Нова телевизия и Nova Play, BGREKLAMA.bg.


За допълнителна информация:
Зорница Симеонова
Изпълнителен секретар на BWA
Телефон: (02) 916 68 15, 952 22 27
Мобилен телефон: 088 888 51 88
E-mail: z.simeonova@bwa.bg

Галерия
Dora Vasileva_Calipers.JPG Velislava Popova_Dnevnik.JPG

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент