eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Реклама / Потребителски стоки / Новини
//Реклама

Google експериментира с продуктови реклами

Google експериментира с продуктови реклами
Google експериментира с нови рекламни формати, състоящи се в показване заедно с резултатите от търсене на списък с продукти и цени в дясната вертикална лента спонсорирани линкове.

Съществуват вариантите на новия формат със и без снимки на продуктите. Примерни screenshots са видими по-долу в "Галерия".

Резултатите, които се показват в колоната със спонсорирани линкове съответстват на продукта, въведен като ключова дума за търсене – напр., ако бъде въведена ключова дума „лаптоп”, се показват продукти и цени само на лаптопи. В случаите, когато се въведе и марка или фирма заедно с вида на продукта, в спонсорираните линкове се показват продукти само от съответния производител или бранд.

Експерименталните реклами не са видими от всички потребители на търсещата машина, а само от малък брой.

Възможно е новите формати да са част от програмата на Google Product Ads, обявена през юни. Тя позволява на участниците в Google Affiliate Network да публикуват актуални продуктови списъци в рекламите си със снимки в някои случаи.

Google очевидно тества тези нови реклами от известно време насам, а не от съвсем скоро, за което eTimes уведоми през август тук.
Галерия
shoesad.jpg googads1.jpg

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент