eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Pinterest с нов дизайн

Pinterest с нов дизайн
Вчера, след тримесечен тестов период, компанията обяви, че започва поетапно да ъпдейтва дизайна за своите над 48 млн. потребители.

Промените не са кой знае колко съшествени - намалено е разстоянието между постовете във фийда, за да се постигне по-изчистена визия и по-големи изображения. Профилните страници също вече позволяват показване на повече информация на по-малко място.

Освен козметичните промени, Pinterest въвежда и нови функционалности. Когато потребителите разглеждат дадено изображение или видео, те ще могат да виждат встрани и друго съдържание от същия борд. Това улеснява бразването и не се налага да се напуска страницата, за да се прегледа останалото съдържание.

Към момента промените ще бъдат пуснати за уеб интерфейс, но скоро от компанията обещават ъпдейт на приложенията за iOS и Android.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент