eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Правила и регулация / Новини
//Мобайл

Evernote и Deutsche Telekom подписаха споразумение за партньорство

Evernote и Deutsche Telekom подписаха споразумение за партньорство
Evernote предоставя безплатен едногодишен премиум абонамент на всички 60 милиона абонати на телекома, които използват пренос на данни.

В интервю за Wall Street Journal, Главният изпълнителен директор на облачната услуга, Фил Либин, заяви, че DT не плаща пълната стойност от $40 за абонамент, но отказа да сподели точна цифра.

98% от приходите на Evernote идват от преминаване от безплатна към платена услуга. От всички 50 млн. потребители, които компанията има към момента, 1.3. млн. са базирани в Германия.

Подобни сделки спомагат за увеличаването на потребителите и Либин не скри, че в момента се търси възможност за партньорство с телекомите в Щатите. Към момента Evernote работи с още няколко големи оператора - NTT Docomo в Япония, Orange Франция, KT в Корея, Taiwan Mobile, и Docomo Pacific.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент