eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Google Glass добави първия Website Browser

Google Glass добави първия Website Browser
Компанията представи нови актуализации към високотехнологичните  характеристики на Google Glass, коетодава възможност на потребителите по-лесно да намират ново съдържание и да общуват със свободни ръце.

"Не спраме да търсим начини, да позволим на потребителите ни  да се гмуркат по-дълбоко и по-бързо в интернет пространството и да получат точно необходимата  информация, когато имат нужда от нея ",споделя чрез пост  в Google+ компанията. "За да  тествате, чрез търсене на нещо натискате на екрана " View site ", за да изведете уеб страница."
Когато даден потребител е на дадена уеб страница, различни команди на тъч пада Google Glass "ще имитират" движения на мишка за лаптоп или пръст движенията на сензорен екран. Например, за да превъртите надолу уеб страница, потребителят трябва да плъзнете пръста си напред върху тъч пада.

Компанията споделя, че се "развихря" в усилията за подпомагане на потребителите да получат по-добра комуникация със свободни ръце.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент