eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Google Glass - новият моден аксесоар

Google Glass - новият моден аксесоар
Въпреки че Google Glass само по себе си е технологично чудо, устройството не се слави като  много стилна, високотехнологична джаджа. Напротив, неудобната рамка и странната камера на очилата, правят човека, който ги носи да изглежда като излязъл от научно-фантастичен филм.

За да направи устройството по-стилно, софтуерната компания Sourcebits реновира техния дизайн.

Преработените очила имат ретро вид, подчертан с черна плътна рамка. Екип от дизайнери, илюстратори и 3D модератори предвидиха рамки, които обхващат цялата технология на очилата и преразпределят хардуера по-равномерно.

Бенджамин Джордж - креативният директор на този проект, обяснява, че първата версия на Google Glass има неравномерно разпределение, защото всички технологични инструменти са разположени само от едната страна.

Това е променено в новия дизайн на очилата. Сензори, чувствителни на докосване са поставени от двете страни на рамките, така че десничари и левичари да имат еднакво лесен достъп до технологията.

През Февруари беше пусната новината, че Google преговарят с дизайнeра на очила Warby Parker, да изработи по-стилни рамки за тях, въпреки това никаква концепция не е излязла все още на яве.Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент