eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Агенции / Новини
//Търговия и продажби

Amazon пуска онлайн магазин за Изящно изкуство

Amazon пуска онлайн магазин за Изящно изкуство
От Amazon обявиха пускането на арт пазарът във вторник, намиращ се в Amazon.com/art. Представени са повече от 40 000 творби от около 150 галерии и дилъри, които се продават директно на купувачите, като част от печалбата се отделя за Amazon.
Броят на творбите, предлагани на сайта е скромен в сравнение с Art.com например. Но обемът не е това, което Amazon  преследва - поне, не за сега. Вместо това компанията се фокусира  върху предлагането на изтънчени творби, както оригинали, така  и лимитирани серии, директно от реномирани галерии.
Между галериите, които вземат участие са Paddle8  В Ню Йорк, Holden Luntz Gallery  в Маями и The McLouglin Gallery  и  Modernbook Gallery в Сан Франциско. Творбите струват в порядъка от 200$, за фотография на Клифърд Рос, до платно на Норман Рокуел обявено за 4 850 000$.
Какво привлича собствениците на галерии към Amazon? Осман Кхан , Главен Оперативен Директор на Paddle8  каза: "Amazon предлага място за продажби на някои от най - достъпните творби от лимитирани серии на галериите". Холдън Лунтц от Holden Luntz Gallery вярва, че гигантът за електронна търговия, може да помогне за достигането на нови клиенти във време, когато се развиват покупките на традиционни художествени творби.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент