eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

Microsoft показва Xbox One във видео показващо разопаковането на системата

Microsoft показва Xbox One във видео показващо разопаковането на системата
Microsoft обявиха излизането на Day One серията на Xbox One във Четвъртък във видео, показващо разопаковането на конзолата.
Във видеото, говорителят за Xbox One, Майор Нелсън, развежда зрителите на обиколка около конзолата на Xbox One, контролера, kinect сензора, кабелите и - голямата изненада - чат комплект. Преди време Microsoft  твърдяха, че комплектът, който се продава за 24,99$ няма да бъде включен.

Xbox серия Day One включва някои екстри, като незабравимият контролер с хромиран D-pad и стикер с код за сваляне на екслузивните приложения за Day One.

Нелсън показа и самата конзола, която има HDMI in и  out входове, 3 USB 3.0 порта, ethernet порт и IR  портове за Kinect сензора.
X box One има 500 GB хард диск и 8-ядрен x86 процесор. Системата е съвместима с 4К, но нито една от игрите няма да е съвместима с 4К матрицата за сега.

Докато за сега не е потвърдена дата за  пускане в продажба на цялата система, самата конзола ще излезе за продажба през месец Ноември на цена от 499$.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент