eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Правила и регулация / Новини
//Търговия и продажби

Стийв Балмър се оттегля до една година

Стийв Балмър се оттегля до една година
Според официалното изявление от петък, главният изпълнителен директор на Microsoft ще напусне поста си в следващите 12 месеца, но ще продължи да работи за компанията.

"Пъвроначалните ми планове за оттегляне съвпадат с периода на трансформация на Microsoft от софтуерна компания, към такава, която предлага технологични продукти и услуги. Имаме нужда от Изпълнителен директор, който да ръководи целия този сложен процес", заяви Балмър.

Стийв Балмър се присъединява към компанията през 1980 и е тринадесетият служител на Microsoft. Той е и първият бизнес мениджър, нает от Бил Гейтс, когото наследява на поста Главен изпълнителен директор след оттеглянето му през 2000 година.

В следващите месеци специален комитет, назначен от Борда на директорите, ще има задачата да назначи заместник на Балмър.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент