eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Благотворителност / Новини
//Търговия и продажби

Платформата за финансиране Kickstarter стартира скоро в Австралия и Нова Зеландия

Платформата за финансиране Kickstarter стартира скоро в Австралия и Нова Зеландия
Платформата Kickstarter се разширява в Азиатско - тихоокеанския регион, след като разкри плановете си да направи услугите си достъпни и в Австралия и Нова Зеландия.

Началната страница на локалния сайт гласи, че тя ще бъде активна за двете държави в най-близко бъдеще. Първо, платформата предвижда да проведе обучения в училищата в Мелбърн и Сидни, за да помогне за популяризирането на услугата, да образова местните предприемачи и също така да получи обратна връзка за вида проекти, които вълнуват хората.

Няма все още потвърдена дата за началото на кампанията, но тези, които са заинтересовани могат да се регистрират, за да бъдат уведомени по електронна поща, когато сайтът е пуснат в действие.

До момента Kickstarter е достъпен за предприемачи от САЩ, Канада и Великобритания, така че пускането в действие на програми в Австралия и Нова Зеландия, значително разширява кръгозора на платформата. В действителност, това разширение също може да подпомогне стремежа на Kickstarters да достигне до пазарите в Азия, като осигурява по-близо място за предприемачите от този регион да осъществят своите проекти. До момента, те са били принудени да се местят в Европа или САЩ, за да регистрират своите проекти.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент