eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Google Glass вече не изисква купуването на план за интернет връзка

Google Glass вече не изисква купуването на план за интернет връзка

За да бъде Google Glass наистина полезен, се нуждае от активна връзка за пренос на данни, което означава, че ще трябва да си купите план за Bluethoot пренос на данни  от вашият оператор, ако искате да го използвате пълноценно.

Така поне беше, докато не излезе новата софтуер актуализация XE9, която дава възможност на Google Glass да има собстен достъп до данни.

Занапред всичко, което трябва да направите през Google Glass Explorer, е да свалите приложението MyGlass и да го сдвоите с Google Glass.
Това би трябвало да е достатъчно за устройството, за да се свърже с интернет, въпреки че е важно да е  свържете чрез приложението което е различно от настрoйките на телефона.

Има обаче има и някои недостатъци: Приложението се отнася само за телефони с операционна система Android, тъй като MyGlass не раполага с приложение за iOS или други платформи. Няма гаранция, че безплатния онлайн достъп до данни ще бъде функция в Glass при излизането на Google Glass за продажба, въпреки че Android е по - свободна платформа, когато става въпрос за свързване отколкото iOS, така че има такава възможност. Въпреки това, ако Google иска подкрепа от мобилните оператори при промотирането на на Google Glass безплатната връзка най - вероятно ще отпадне като функция при продажбите на дребно.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент