eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

iPad Mini намери еквивалент на Smart Case в новия C6 Magnefix Bookcase

iPad Mini намери еквивалент на Smart Case в новия C6 Magnefix Bookcase
The C6 Magnefix Bookcase прави всичко,което iPAD Smart Case от Apple прави - освен , че е направен за IPAD мини .

Калъфът ще защитава и почиства екрана на IPAD мини,а капака му застава на мястото си , когато го сгънете на  обратно . В заключено положение на калъфа , можете да използвате IPAD мини хоризонтално, вертикално или за писане.

Калъфът е проектиран така, че всички камери и изходи са достъпни, и микрофибър от вътрешната страна на капака е проектирани да премахва прах и петна. Също така калъфа включва устройство, когато издърпате капака назад, и го изключва, когато го затворите .

Apple все още не са пуснали калъф за iPAD Mini, въпреки че се предлагат Smart Cover , която ще почисти и изключви устройството, когато капака е затворен, и ще го включи , когато капака се отвори .

Освен устройството, за което са проектирани, другите разлики между iPad Smart Cover и C6 са техните цветови схеми и цени. И двата калъфа идват в много нюанси, но цвета на С6 се появява само от вътрешната страна на калъфа, докато iPad Smart Cover показва своята персоналност както отвън, така и отвътре. Smart Case ще ви струва $49.99, а C6 струва £ 36 ($ 57).

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент