eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Универсално дистанционно за смарт телефона ви

Универсално дистанционно за смарт телефона ви
Специалисти в Индия произведоха Bluetooth устройство , с което може да правите снимки, да наглеждате домашния си любимец, да намерите телефона си, ако сте го изгубили или да го използвате като домашна система за сигурност.

Gecko ви позволява да  управлявате смарт телефона си като го обърнете или разклатите, използвайки Bluetooth технология с ниска консумация на енергия. Може да го програмирате така, че да набира спешни номера при определени движения, или пък да премине на следващата песен. Също така може да го синхронизирате с камерата на телефона ви и така да се снимате сами- вече не само от ръка разстояние.

Gecko може да ви служи като сензор улавящ движенията и да ви уведомява през телефона за всяко движение. Прикрепете го към вратата на дома ви и ще знаете кога някой я отваря. По същия начин може да следите и домашния си любимец.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент