eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Телевизия / Новини
//Интернет ТВ

Aereo достъпен за Android на 22 Октомври

Aereo достъпен за Android  на 22 Октомври
От компанията Aereo обявиха , че дългоочакваното приложения за Android ще бъде достъпно в Google Play на  22 Октомври.

За непосветените , Aéreo позволява на потребителите да гледат телевизия на живо  от телефон , таблет , уеб браузър , Roku или Apple TV . Той е наличен в Ню Йорк , Бостън, Маями , Солт Лейк Сити, Атланта, Хюстън и Далас, както и в повече градове , планирани до края на 2013 и през 2014 година.

Новото приложение на Android, ще бъде пуснато като публична бета версия към  потребителите на Aéreo пазара .

Приложението ще се поддържа от телефони и таблети, работещи с Android 4.2 Jelly Bean или по-висока версия. Потребителите ще могат да свържат своите Aéreo акаунти към Roku кутии използващи приложението за Android.

Междувременно Aéreo продължава да се сблъсква с правни предизвикателства от страна на разпространителите на телевизионни сигнали.

Различни доклади съобщават, че излъчващите оператори планират да отправят петиция до Върховния съд, да преразгледа  съдебни решения на по-ниско ниво , които са разрешили Aéreo да продължи работа в Ню Йорк . Междувременно Aéreo току що  спечели правна победа срещу оператори в Масачузетс.

Като услуга , Aéreo повдига основни въпроси за естеството на предлагания безплатен достъп до предавани по въздух телевизионни сигнали. Aéreo осигурява на потребителите собствени антени , чрез които да имат достъп до предавано по въздуха съдържание. Разликата е , че антената се намира в складова база в Бруклин , а не на покрива на сградата на клиента.

Разпространителите твърдят че Aéreo не се различава от кабелна или сателитна фирма , което означава, Aéreo трябва да се плащат такси за препредаване .

От Aéreo твърдят,  че извършват дейност като хостинг система , особено когато всяка антена се използва само от един клиент и не се различава от системата Cablevision DVR. Вторият U.S. Circuit Court of Appeals постанови през 2008 , че системата Cablevision DVR  не е нарушение на закона за авторското право . Върховният съд отказа да разглежда жалби по това дело.

В същото време, дори ако оператори изгубят на ниво съд, някои от тях са заплашили  да преминат в модел на заплащане (по специално кабелните разпространители) , ако на компании като Aéreo бъде разрешено да съществуват.

Aéreo , като компания и технология, представлява променящия се характер на разпространение на телевизията  в ерата на цифровите технологии . Сега , когато  услугата е достъпна до  устройства с Android , има голяма вероятност да събере повече потребители.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент