eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Медии / Новини
//Интернет ТВ

Amazon купува TenMarks, компания за обучение по математика

Amazon купува TenMarks, компания за обучение по математика
Amazon продължава да работи в посока на образователните технологии, област, в която Apple също се опитва да бъде конкурент.

Amazon вече закупи TenMarks, онлайн услуга за помощ по математика. TenMarks вече ще присъства и в Kindle линията на таблетите тъй като "милиони ученици" в "десетки холяди училища" са използвали услугите на таблетите на Amazon, споделя Дейв Лимп, Вицепрезидент на Kindle в Amazon. С тази придобивка Amazon ще се фокусира върху създаването на приложения и съдържание за обучение.

TenMarks предлага пресонализирани онлайн инструкции и практика по математика, включващи и видео уроци.

Образованието е област, в която технологичните гиганти като Apple се опитват да навлязат. Усилията на Amazon в тази насока включват Whispercast, безплатен онлайн инструмент, който позволява на училищата и бизнесите безжично да предоставят книги, документи и приложения.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент