eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

Alibaba все по-рядко ще продават фалшификати на луксозни стоки

Alibaba все по-рядко ще продават фалшификати на луксозни стоки
Фалшифицираните луксозни стоки изобилстват в Китай, а Louis Vuitton е една от марките, която е изключително популярна сред потребителите.

Сега обаче става все по-трудно да се купуват и продават фалшиви продукти онлайн, тъй като китайския гигант за електронна търговия Alibaba обяви, че се съюзява с LV, с цел да се преборят с фалшивите продукти LV, които се продават на онлайн пазара Taobao.

Alibaba съобщават, че Taobao вече активно ще се бори с фалшификатите като премахне всички обяви на стоки с предполагаемо фалшифициран произход и ще предприеме превантивни мерки да спре онлайн продавачите да предлагат фалшиви продукти на сайта.

Гиганта за електронна търговия чиито транзакциите през тяхната платформа надхвърлят тези на Amazon и eBay взети заедно влагат все повече усилия да предотвратят показването на фалшиви на своите уеб сайтове. През август, Alibaba подписа споразумение с Международната коалиция за борба с измамите, че ще се бори срещу пиратските стоки.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент