eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Слух : Apple ще предлага 12 -инчов MacBook Retina през 2014 г.

Слух : Apple ще предлага 12 -инчов MacBook Retina през 2014 г.
Има само малко повече от седмица до следващата партида от нови Apple устройства, които според сведенията са определени да бъдат показани. Но , по пътя към голямото събитие , вече има нов слух  за това, което Apple феновете могат да очакват от MacBook следващата година.

В изследване споделено от 9to5Mac , KGI  анализатора  Минг - Чи Куо прогнозира, че Apple ще пусне 12 -инчов Retina MacBook някъде през или второто или третото тримесечие на 2014 година.

В доклада се твърди, че лаптопите ще иматт изцяло нов дизайн. Въпреки това, устройството не може да се определи нито като MacBook Air, нито като  MacBook Pro, така че, не е ясно дали това може да представлява нова категория лаптоп за производителя на компютри , или просто ъпгрейд на съществуващ модел.

Освен слуха за MacBook, Минг - Чи Куо твърди също, че Apple може да пусне нискобюджетен iMAC по същото време като новия MacBook , както и шесто поколение , 9,7 -инчов iPAD с 30-40 % по-високи PPI ( пиксела на всеки инч ) от текущия Retina iPAD  .

Разбира се, само Apple знае какво всъщност е планирано за 2014 година. Но Минг - Чи Куо има приличен опит в извършването на такива далечни прогнози.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент