eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Финанси / Новини
//Социални медии

Twitter се подготвя да продава реклами в чужди приложения

Twitter се подготвя да продава реклами в чужди приложения
Twitter ще използва придобиването на MoPub за размяна на мобилни реклами, за да продава реклами извън услугите си, според доклад на Financial Times.

Социалната мрежа ще използва данните си, за да таргетира и продава реклами в чужди мобилни приможения и уеб сайтове, веднага щом сделката за MoPub приключи. Допълнителният рекламен канал може да помогне на компанията да увеличи печалбата си. През първата половина на годината приходите на Twitter възлизат на 254 милиона долара, а загубите през същия период са 69 милиона долара.

През месец септември Twitter се съгласи да придобие MoPub за около 14.8 милиона акции, което е равностойно на почти 305 милиона долара. MoPub управлява и оптимизира реклами за мобилните приложения на iOS и Android, както и ръководи наддаване за размяна в реално време.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент