eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Продажбите на iPhone 5S изпреварват iPhone 5C с повече от два пъти

Продажбите на iPhone 5S  изпреварват iPhone 5C с повече от два пъти
iPhone 5S бие по продажби нискобюджетния iPhone 5С с повече от две към едно.

Според данни на Consumer Intelligence Research Partners 5S съставлява 64% от продажбите на iPhone откакто последно поколение устройства на Apple стартира през Септември . iPhone 5С съставлява 27% , докато iPhone 4S съставлява 9 %.

Въпреки това, iPhone 5 е имал малко по- успешното представяне от iPhone 5S с 68% от новите продажби (в сравнение с 64% отчитани за 5S) . Разбира се, iPhone 5 не стартира заедно с чисто нов ,нискобюджетен модел, в сравнение с iPhone 5S.

"Относителнoto представяне на трите iPhones  е в съответствие с представянето на телефони с аналогични цени  след пускането на iPhone 5 през 2012 г., " каза съоснователя на CIRP  Джош Ловитц.

С течение на времето по-евтини телефони са склонни да придобият акции срещу водещия телефон , след първоначалния прилив от нетърпеливи купувачи на най-новото устройство.

Очаква се, че 5С ще представляват по-висок процент от общите продажби на iPhone в САЩ през следващите месеци, но промените в облика може да променят тази динамика.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент