eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

HTC One Max е официално на пазара

HTC One Max е официално на пазара
HTC презентираха новият HTC One Max, който е 5,9-инчов табфон с подобен на вид алуминиев заден корпус като този на HTC One.

Първоначалните слухове бяха, че новият модел на компанията ще бъде пуснат на пазара за пръв път в Берлин, по време на Международната технологична експозиция IFA, но в действителност Max One идва при нас един месец по-късно и носи няколко няколко изненади.

Една от тях е системата за разпознаване на пръстови отпечатъци, разположена на гърба на телефона, а другата е сменяемият заден капак, който позволява да добавите външна микро карта памет за съхранение на данни до 64GB.

Останалите спецификации са доста предвидими: 16 или 32GB вътрешна памет за съхранение на данни, четири-ядрен процесор Snapdragon 600, 2GB оперативна памет, 4-мегапикселова UltraPixel камера и Android 4.3, подобрена с добавен Sense 5.5 UI. 5,9-инчовият екран поддържа резолюция 1080p, а включената батерия е от вида 3300mAh.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент