eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Игри / Новини
//Търговия и продажби

Новият Sony PlayStation 4 официално в продажба на Американския пазар

Новият Sony PlayStation 4 официално в продажба на Американския пазар
Геймърите в САЩ вече могат официално да изпробват следващото поколение конзола за игри на Sony. PlayStation 4 най-накрая беше пуснат в продажба тази вечер в Ню Йорк, след като беше споменат за пръв път през юни.

Стандартната версия на PS4 ще се продава за 399 долара в САЩ. Конзолата работи на 8-ядрен x86 процесор и идва оборудвана с 500GB твърд диск, Blu-ray/DVD диск и 8GB GDDR5 памет. В пакета също така влиза и нов 4 DualShock контролер с тъчпад, както и новия PlayStation 4 Eye - предвиден за потребителите, които са склонни да платят допълнително 59 долара.

За тези, които искат да използват онлайн/мултиплейър функциите на игрите, PS4 ще изисква PS Plus членство, което в момента е на цена от 49.95 долара за 1 година. То включва автоматично обновяване на системата и игрите, 3GB виртуално пространство за съхранение на данни, достъп до допълнителни пробни версии на някой игри, бета и демо версии и също така функцията "Instant Game Collection".

Добро нововъведение за PS4 е възможността да започнете да играете игри, преди дори да сте ги изтеглили.

PS4, също както и предшественика си ще поддържа различни приложения, а тези екземпляри, продавани в момента на пускането на пазара ,включват още и допълнения за филмов и телевизионен стрийминг като например Lovefilm, Netflix, Amazon, Hulu Plus, iPlayer, Demand5 и множество други специфични за самия регион приложения.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент