eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

TapTap гривна свързва двойки чрез безжични вибрации

TapTap гривна свързва двойки чрез безжични вибрации
В днешно време можеш да се свържеш с който и да било чрез различни опции - съобщение във Facebook, туит, смс и телефонно обаждане са само някои от тях. Всички те обаче изискват от вас да гледате в екран, за да разберете комуникацията на другия човек.

Но сега Woodenshark предлага устройство наречено TapTap, гривна предназначена да помага на хората да комуникират без да имат нужда от екран. Насочени към хора имащи връзка, гривната позволява потребителите да комуникират чрез - да  познахте - почуквания.Едният от потребителите почуква по гривната и другия усеща вибрациите й, които отговарят на тези почуквания.

Продуктът е съвместим с ОС на Android поддържаща Bluetooth 2.1 или по висока версия, както и iPhone 4S или по - нов модел. Силиконовата гривна съдържа  пластмасов модул, който можем да наречем мозъка на TapTap. Капацитивен сензор и акселиометър усещат почукванията. Гривната има и LED светлинки, които предупреждават за пропуснати почуквания или за изтощена батерия.

Гривната на Woodenshark идва в няколко разцветки. За да смвените визията на своята гривна просто изваждате модула от едната и го поставяте в другата.

Дмитри Гориловски, откривател на Woodenshark, споделя че въпреки първоначалното намерение гривната да се предлага на хора в романтична връзка, вече са предложени и други приложения.

Екипът на TapTapработи също и по конфигурация за гривната, която да работи със смарт аларми и джойстици, чрез използване на различни приложения на смартфона. Основният фокус обаче остава връзката между две гривни.

Компанията вече е събрала $74 888 от $130 000. Кампанията приключва на 22 Ноември.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент