eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Новата услуга Twitter Alerts вече приетa от държавните агенции в Обединеното кралство и Ирландия

Новата услуга Twitter Alerts вече приетa от държавните агенции в Обединеното кралство и Ирландия
Практическото приложение на Twitter в Обединеното кралство и Ирландия, освен за споделяне на новини и лични актуализации, вече ще включва и подаването на аварийни сигнали. Представителят на Twitter Великобритания Стийв Съмърс съобщи новината в неделя на сайта на компанията.

Присъединилите се към Twitter Alerts вече са 57 официални правителствени агенции, включително лондонската полиция, Агенцията по околна среда, Центъра за експлоатацията на деца и онлайн защита, лондонската агенция за пожарна безопасност и лондонската агенция за бърза помощ. Пълен списък на агенциите, които в момента предлагат тази услуга, може да намерите на сайта на Twitter.

Когато участващите агенции публикуват туийт "#Alert", съобщението ще бъде придруженo от един оранжев звънец, който да подчертава спешността на съобщението.

Потребителите, заинтересовани да се регистрират за тези предупреждения могат да се абонират чрез попълване на специална форма на Twitter акаунта на съответната агенция. В допълнение, потребителите могат също да регистрират своите телефонни номера в агенциите, за да получават SMS при такива алармиращи съобщения.

Въпреки това, инструкциите на компанията предупреждават, че вашият номер може да бъде открит от други хора в Twitter, освен ако не промените настройките за поверителност на профила си.

В изявление, получено чрез Twitter, командир на Metropolitan Police Дейвид Мартин казва, че подаването на бърза и точна информация към обществеността в случай на сериозен инцидент или терористична атака, наистина може да направи животоспасяваща разлика. Освен това, използването на социалните мрежи, включително Twitter, според него, добавя нови начини за директна комуникация с обществото. Според Дейвид Мартин - Twitter Alerts гарантира, че техните послания ще се открояват, когато са от на-голямо значение. "


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент