eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търсене / Правила и регулация / Новини
//Търсене

Google и Microsoft ще се борят срещу детската порнография

Ерик Шмидт обяви официално, че повече от 200 човека от екипа на Google рабоят по промяна на алгоритмите за изключване на всякакво съдържание, свързано с детска порнография. Промените текат паралелно за над 150 езика, така че според Шмидт, ефектът ще бъде глобален.

Microsoft също изцяло се включват в борбата с този проблем и уникалната им система за разпознаване на образи ще се използва както в Bing, така и в Google. В допълнение, подобна система се разработва и за видео съдържание. Целта е всички незаконни материали да бъдат "тагвани" и премахвани от резултатите не само при първоначалното им откриване, но и за всяко следващо качване на копие на друг адрес.

13 000 фрази за търсене в Google пък ще изкарват специално съобщение, с което компанията информира потребителите за потенциални незаконни действия и дава информация за начините, по които могат да намерят помощ.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент