eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Google Drive за Linux - ще трябва още да почакаме

Google Drive за Linux - ще трябва още да почакаме
Преди повече от година от Google обещаха да модифицират Google Drive и за Linux. Тези, обаче, които искат да използват клауд синхронизираната файлова система на устройства с Linux ще трябва още да почакат.

От месец април 2012 година и до момента от Google обещават да модифицират и синхронизират Google Drive и с Linux, но резултат все още липсва, а последният коментар на компанията е, че няма какво ново да споделят по отношение на времето, когато Google Drive ще бъде достъпен и за Linux потребителите.

Това е изключително неудобно за почитателите на Linux, но като става въпрос за софтуерна поддръжка все пак Google е по-напред от много други компании. Google Drive за Linux може би не е с голям приоритет, но шансовете за създаването му са доста по-големи от тези на Microsoft Office, Adobe Creative Cloud и Apple iTunes за Linux.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент