eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Вече можете да платите за следващото Uber превозно средство с PayPal.

Вече можете да платите за следващото Uber превозно средство с PayPal.
Uber предоставя на потребителите си възможност за плащане на превозните средства използвайки PayPal, това е което съобщиха двете компании късно в Понеделник.

Uberе първата компания, която интегрира мобилния SDK на PayPal в приложението си, което позволява на потребителите да платят за превозите чрез PayPal без да  се налага да се вписват в своите PayPal акаунти по няколко пъти. Това партньорство е предназначено да подпомогне разрастването на Uber чрез рационализарането на процеса по приемането на плащания в нови градове и страни.

Имаме нужда от партньор който има платформа и може да поема плащания на всички места където отиваме - казва Травис Каланик, откривател и Главен Изпълнителен Директор на Uber. Като пример той посочва Германия, където се предпочита плащането по банков път вместо с кредитна карта. За тоева им трябва партньор в обработката на плащанията от масовия потребител.

Мобилното приложение на Uber е приемало плащания с кредитни карти използвайки Braintree, световна платформа за палащания , което е била купена от фирмсата майка на PayPal, eBay през Септември. Uber ще продължи да приема плащания с кредитни карти чрез Braintree и ще предлага и услугите на PayPal.

За да промотира новата PayPal интеграция, потребителите на Uber ще получат $15 за превоз, ако платят чрез PayPal преди 28-ми Ноември.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент