eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Microsoft представя мобилно приложение за контрол на Word, Excel и PowerPoint документи от вашия компютър

Microsoft представя мобилно приложение за контрол на Word, Excel и PowerPoint документи от вашия компютър
Microsoft Research обявиха пускането на Office Remote за мобилни телефони работещи с Windows. Можете да изтеглите новото приложение директно от Windows Phone Store заедно с придружаващата го десктоп добавка от Microsoft Download Center.

Както подсказва името му, Office Remote позволява да използвате вашето Windows Phone 8 мобилно устройство като дистанционно за документи на Microsoft Office 2013 и Office 365 от вашия компютър. Приложението ви позволява да контролирате Word, Excel и PowerPoint документи на компютъра ви от другия край на стаята директно през мобилния ви телефон. Това ще бъде особено полезно, когато правите презентации или представяте каквато и да е информация от компютъра си по време на среща или в заседателна зала.

Ще ви трябва само телефон работещ с Windows 8 с Office Remote инсталиран на него, компютър с инсталиран Office 2013 и добавка на работния плот, както и компютър с Bluetooth. След като имате всичко това, трябва просто да отворите Office документа, който искате да се проектира, да вземете телефона си и да започнете с презентирането.

Ето какво Office Remote ви позволява да направите с всяко офис приложение:
  • PowerPoint: Големи, лесно достъпни бутони на телефона ви позволяват да започнете презентацията си, да превъртате напред и назад слайдовете, да виждате миниатюри на слайдовете и да прескачате към определен слайд, дава достъп до високоговорителите по време на прегледа на презентацията и също така има насочваща екранна лазерна показалка.
  • Excel: с прости жестове можете да преминавате не само между таблици и графики, но и през всички останали файлове. Можете лесно да сменяте таблиците и да навигирате между редовете и колоните с един пръст. В допълнение, можете да използвате Pivot Tables и да филтрирате информацията по избор, а също така да увеличавате или смалявате определени части на екрана.
  • Word: Можете да коригирате приближаването на текста в документа, така че да се вижда по-добре, а също така самите документи могат да се преглеждат чрез превъртане надолу или на страни по редовете на документа.
Office Remote е разработен благодарение на сътрудничеството между инженерните екипи на Microsoft Research и Microsoft Office. От компанията твърдят, че двата екипа са работили заедно, за да създадат по-естествено и безпроблемно взаимодействие между множество екрани и устройства, и да помогнат на хората да създават и споделят идеите си по-ефективно.

За съжаление, Office Remote е наличен само за Windows телефони, така че цялата тази идея има още много форми за растеж. И все пак Microsoft стартираха продажбата на Remote Desktop за Android и iOS (но не и за Windows Phone) миналия месец, така че Google и Apple потребителите все пак не са пренебрегнати.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент