eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Apple ще пуска 12.9-инчов iPad

Apple ще пуска 12.9-инчов iPad
Според Korea Times големият таблет може да дебютира в началото на 2014 година. Новият iPad ще има по-добра картина от досегашния модел, като ще предлага дисплей с ултра висока резолюция на екрана. Този екран, според източниците на новинарския сайт, вече е създаден от един от основните доставчици на Apple.

Според източника на Korea Times има две основни причини Apple да иска да създаде голям iPAd - като алтернатива на компютрите или защото иска да се състезава със Samsung и останалите производители на таблети на пазара. Според друг корейски новинарски сайт - ETNews, Samsung планира да пусне на пазара 12.2-инчова версия на Galaxy Note таблета си.

До сега през годината имаше различни статии и изявления, че Apple ще пуска таблет с 13 или 12.9-инчов дисплей, но докато компанията официално не оповести това потребителите могат само да се надяват, че всички изказвания и цялата вътрешна информация, която се споделя е истина.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент