eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Twitter подобява функцията за търсене с нови филтри

Twitter подобява функцията за търсене с нови филтри
Twitter добавя нови филтри за търсене към мобилните си приложения за Android и iOS.

Потребителите скоро ще имат възможността да филтрират своето търсене по различни топици, като например снимка или видео, съгласно блог на Twitter от Вторник.

Друг филтър позволява на потребителите да търсят единствено, от тези които следват и няма да показва резултати с туитове на непознати. Също така, потребителите ще могат лесно да превключват между топ туитове и всички туитове, с помоща на функция в горния край на екрана за търсене.

Новите подобрения включват също и нов таймлайн, който показва кои тв сериали или близки като местоположение събития се лансират в платформата. Този таймлаийн ще бъде видим за потребителите след натискане на таб "discover" в самото приложение.

Ограниченията в търсенето на Twitter винаги са дразнили най - отявлените му потребители. Намирането на определен туит или на поредица от туитове не винаги е лесна задача, с всичкото това съдържание, което минава през стената на един потребител.

Обновлението за мобилното приложение на Twitter,  би трябвало да е вече достъпно както в Google Play така и в  App Store.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент