eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Пътуване и туризъм / Новини
//Мобайл

Новото мобилно приложение Hitlist ви информира за изгодни полети до мечтани дестинации

Новото мобилно приложение Hitlist ви информира за изгодни полети до мечтани дестинации
Времето е всичко, когато става въпрос за довършителни сделки, а в сферата на пътуванията и резервацията на билети не е по-различно. Hitlist е мобилно приложение, което има за цел да помогне на пътешествениците да намерят най-добрите оферти до любимите си дестинации, спестявайки част от разходите и неудобствата по резервирането  на билет за полет.

Приложението е разработено от TripCommon и е добре проектирано и опростено, така че да ви помогне да завършите списъка си с мечтани дестинации лесно и без излишни финансови разходи. Когато посочите на Hitlist къде искате да отидете, той ще държи под око офертите във всички туристически сайтове и ще ви информира, когато има добра сделка за полети, до която и да е от избраните дестинации.

Програмата е достъпна за iOS и Android, може да се регистрирате чрез Facebook, което осигурява достъп до данни за местата, където вие и вашите приятели сте били, но вие също можете сами да търсите определени места и да ги добавяте към вашия Hitlist.

Приложението не просто разчита на вашите собствените данни или интуиция, а започва да служи и като личен съветник за потенциални дестинации още с натискането на бутона "Explore". Можете да му кажете дали искате да посетите съответното място, или не, и дали сте били там преди. Всичко това помага за по-фината адаптация на програмата към вашите предпочитания и за по-адекватни бъдещи предложения.

Най-важно е менюто с настройки на Hitlist, където трябва да изберете летището, от където искате да излетите, ценовия диапазон и времето на пътуването, така че той да намери най-изгодните оферти за вас.

Създателят Джилиан Морис разкрива, че техният екип в момента работи активно, за да настроят търсачката за цени, така че по-добре да отсява различните видове пътувания. Той казва, че следващото нещо, по което работят е по-голяма свобода в персонализиране на офертите, например намирането на сделка за "под 200 долара за полет през почивните дни" , или "под 6 цента за миля при полети на далечни разстояния". Също така са планирали да разработят филтър, който да приоритизира офертите по зададени критерии, като например " Ски дестинации през зимата".

Hitlist има за цел да направи търсенето на дестинации по-приспособено към нашите лични желания и спестява време и усилия в болезнения процес на търсене на билети.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент