eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Google Wallet сега идва и с дебитна карта

Google Wallet сега идва и с дебитна карта

Точно навреме за сезона на празничните покупки, възможността на Google за плащане добре позната като Google Wallet ще позволи на потребителите си да използват и дебитните си карти свързани с банковите им сметки. Може да се използва като нормална дебитна карта чрез теглене на пари от АТМ или поръчка на стоки от реален магазин.

За да имате достъп до баланса по картата си в магазин или пред АТМ устройство, просто използвайте същия пин код който използвате за своя Google Wallet акаунт.

Незабелижимата интеграция на дебитна карта в Google Wallet позволява достъп до средствата в банковата ви сметка и тези в вашия Google Wallet акаунт изпратени ви от приятели. Тази интеграция включва и уведомление за изхарчени средства посредством мобилното ви устройство.

Съгласно някои слухопве по - рано през годината, компанията е изхарчила близо $300 милиона за разбработването на Google Wallet, но до този момент този продукт не е придобил очакваната популярност като други продукти на компанията като Gmail и YouTube.

Новият опит да представят опцията за дебитна карта може да увеличи потребителската база на Google Wallet.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент