eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Facebook ще позволява на потребителите си да запазват линк който са харесали, за да могат да го прегледат по-късно

Facebook ще позволява на потребителите си да запазват линк който са харесали, за да могат да го прегледат по-късно
Ако някога сте се опитваи да намерите статия, която сте видели по-рано, ще приветствате новината, че Facebook явно прави опити за тест на функция "запазете за по-късно".
Това не е първият път, в който компанията тества идеята, но сега изглежда да е по-напреднала и по-близо до разпространение.

Концепцията се появи първо като версия в Facebook приложението за iPhone и iPAD през 2012 година. В тази поправка, трябваше да задържите пръста си върху дадена  история, за да я запишете в отделен списък.
Сега, според блога MyTechSkool, които за първи път забелязаха опитите на Facebook, потребителите ще виждат един бутон с bookmark икона, която се натиска.

Това е, което приложения като Instapaper , Pocket и Read It Later са правили в продължение на години , разбира се. Браузърът на Apple , Safari , добави подобна функция, наречена Reading List (достъпно до мобилните телефони с iOS 6 и на десктоп с Mac OS X Mavericks).

Но функцията на Facebook се различава значително. На първо място, можете съхраните повече, отколкото само статии - на теория, вие ще бъдете в състояние да съхранявате всичко от снимките от почивката на братовчед си до промяна в статуса на връзката на тайната ви любов . Наречете го социален списък "To Do".

На второ място, тя ви позволява да четете съхранените от вас неща на по късен етап в Facebook - което означава,че Zuckerberg наблюдава и печели даже повече чрез вашето поведение за четене. Това, което ние все още не знаем: дали ще могат тези статии, линкове, да се четат, когато сте офлайн.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент