eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

Sony представиха "Life logging" софтуер

Sony представиха "Life logging" софтуер
Sony представиха "Life logging" софтуер, който записва живота ви и изобразява дейността ви чрез на интерактивна графика.

Записва кога говорите с приятели, получавате мейли, гледате филм или други дейности на смарт телефона ви.

Приложението за Андроид получава допълнителна информация от нов, малък преносим хардуер- наречен the Core, който проследява активността ви.

Софтуерът използва информацията , за да установи текущата ви дейност- дали вървите, почивате или сте в превозно средство.

От Sony увериха, че няма място за притеснение, що се отнася до сигурността и поверителността на информацията на потребителите.

Lifelog приложението се цели по-високо от алтернативните приложения, които могат да проследят стъпките или сънят ви. Със Sony може да събирате и записвате инфрмация като кога и как сте слушали определени песни или сте гледали определени филлми, снимки, които са правени, история на уеб търсенето, видео игри, които са играни, известия от социални мрежи като Фейсбук и Туитър, съобщения-изпратени/получени.

Източник: bbc.co.uk

Към пълния текст на статията.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент