eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Intel сменя името на McAfee с Intel Security

Intel сменя името на McAfee с Intel Security
Главният изпълнителен директор на Intel Браян Крзанич обяви, че името на бранда McAfee ще бъде заменено с "Intel Security", което ще идентифицира продуктите и услугите на Intel със сегмента, свързан със сигурността. Пребрандирането ще започне веднага, но целият процес ще отнеме около година преди да бъде напълно завършен.

От Intel още обявиха, че процесът по пребрандирането ще започне с представянето на нови продукти. Това би предположило, че когато и Intel да пусне следващата версия на продукт на McAfee, тогава продуктът ще получи името Intel Security.

Продуктите за сигурност на Intel няма да получат напълно ново лого, само ново име на бранда. Червеният щит, който по думите на компанията, олицетворява "основните ценности на сигурността и защитата" ще остане същият.

Повече информация може да прочетете тук.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент