eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

9 CRM компании които си струва да наблюдавате

9 CRM компании които си струва да наблюдавате
Бих искал да кажа, че това ще бъде една добра година в CRM,  въпреки че не може да се предложи единна, всеобхватна причина за оптимизъм. Има много малки неща, които започват да се свързват едно към друго, все пак - в по-ранно време метафората можеше да е "straws in the wind".

Първо - икономиката изглежда че се подобрява,  но това е слаба похвала. Нещата не са толкова зле, колкото бяха преди няколко години. Например, икономиката добавя 200 000 работни места месечно. Разбира се,  онзи ден беше публикувана статия, в която се твърдеше, че ще са необходими още 5 години за да може да се стабилизира икономиката, както е била преди. От части това ще отнеме време заради необходимостта от направата на анализ на новите придошли хора заемащи работния пазар.

Както се казва, черно мастило е по-добре, отколкото червено, без значение колко малко е налице.

По-конкретно в нашата финализирана икономика пазарите са здрави и CRM индустрията прави всичко, за да завладее нови пазари. Това поне ни показва, че компаниите се развиват както трябва в намирането на пазари за стоките си.

4 IPO Кандидатите

Както обикновено, компании, които разширяват полето на нашите пазари са тези, които ще бъдат наблюдавани. Докато са  наблюдавани нововъзникващите CRM компании като анализатор и съдия в CRM Idol, се твърди че най-интересни са тези в периферията.

Компаниите, които ще се наблюдават следващата година включват Xactly , InsideView , Treehouse Interactive, Scout Analytics , Full Circle CRM, Lattice-Engines, HubSpot , Apttus и Zuora. Paul Greenberg ще публикува списък на bazillion компании, които ще включи в своя списък за наблюдение. Той няма претенциите да бъде всеобхватен.

Всички тези компании разширяват полето на пазара и хоризонтите. Само няколко от тух ще имат IPO през тази година, останалите заслужават да бъдат наблюдавани. IPO кандидати, са  Xactly , Zuora , Apttus и InsideView.

Интересното е, че нито една от тези компании, не е това, което бих нарекъл социална компания, което показва, че има повече критерии, не само социалния. Въпреки това, всяка от тях е категорично позиционирана като SaaS.

Xactly е реинвестиционен компенсаторен мениждънт - не само за продажби, където се започна, но и за всеки отдел на предприятието. Zuora прави счетоводството и финансите в този нов свят лесно.

Apttus е двойна или тройна заплаха - предлага конфигурация, ценообразуване и котировки технология. Изобретили са начин, да използват Microsoft Office приложения във връзка с SaaS продукти като Salesforce. Резултатът е нов вид на произведение ап . InsideView , който, започна като инструмент за продажби, но вече предоставя на търговските и маркетингови екипи данните и изводите, от които се нуждаят.
Фокусират се върху Analytics.

Г-н Denis Pombriant е за TreeHouse, защото те имат интересна продуктова линия, включително за автоматизация на маркетинга . PRM е едно от онези неща, които идват и си отиват повече от веднъж през последните 20 години, винаги с различни играчи.

Ако има тема за последната група - Scout Analytics , Full Circle CRM, Lattice-Engines , HubSpot -  това са анализи. 

Г-н Denis Pombriant смята, че това ще бъде година на базови хитове. 


По-подробно може да се запознаете със статуята тук

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент