eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Финанси / Новини
//Търговия и продажби

Изненада: Бившият директор на Microsoft става съветник в Box

Изненада: Бившият директор на Microsoft става съветник в Box
Не беше много отдавна, когато харизматичния изпълнителен директор на Box Арън Леви безмилостно се подигра на Microsoft. Сега той се приближава все повече и повече до тях.

Box обявиха днес, че бившият изпълнителен директор на Microsoft и основният отговорен директор за Windows, Стивън Синофски се присъединява към компанията като "съветник". Синофски е един от малкото хора, отговорни за сегашния успех на Microsoft и Windows, но той напусна неочаквано компанията през ноември.

Малко след напускането си, Синофски пое предприемаческа позиция в Harvard Business School, а миналата седмица, се присъедини към една от топ инвеститорските компании Andreessen Horowitz като техен партньор в борда на директорите.

Сега той ще поеме още една роля като съветник на подкрепената от Andreessen Horowitz фирма Box, която помага на компании от всякакъв размер чрез клауд съхранение на данни и съдействие.

Но вместо да помага на Box да намерят начин за конкуриране с Microsoft, Леви настоява ролята на Синофски да бъде по-скоро съветване в посока продуктова стратегия и платформа.

Източник: www.venturebeat.com

За пълната статия клинкете тук.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент