eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Правила и регулация / Новини
//Търговия и продажби

Apple и Samsung планират предварителна среща преди съдебната зала

Apple и Samsung планират предварителна среща преди съдебната зала
Apple и Samsung са си определили дата, на която ще се опитат да изгладят разногласията си, преди да стъпят в съдебната зала през март.

Компаниите са се съгласили да се срещнат преди 19 февруари, официално наложената им дата от съда, за изглаждане на спора си, които е породен от твърдението на Apple, че Samsung са откраднали патент от тях.

При предходния съдебен спор по същия казус Samsung загуби от Apple. Съдът разпореди глоба на стойност 930 US милиона долара в полза на Apple за нанесени захгуби от страна на Samsung. Новият съдебен иск е пуснат за кражба на патент в новите телефони Galaxy S3 на пак на Samsung в ущърб на Apple. 

Най-новият продукт на Samsung - Galaxy S4, не е включен в процеса.

Това далеч не е първия път, в който се налага намесата на съдия за изглаждане на различията между Samsung и Apple. Пред Май 2012 г. преведоха предварителна среща, преди двете компании да влязат в съдебната зала. Samsung губят съответното дело срещу Apple. През Август компаниите пак седнаха на заседателната маса за преговори преди съдебния ден. 

По подробно може да се запознаете със статията тук 

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент