eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Медии / Новини
//Мобайл

Evernote разширява обхвата на сделката с Deutsche Telekom за още 12 държави.

Evernote разширява обхвата на сделката с Deutsche Telekom за още 12 държави.
Миналата година компанията подписа мащадна сделка с мобилния оператор за предоставяне на 60 млн. безплатни премиум акаунти на потребителите за срок от една година.

Партньорството се разширява на същия принцип, като вече включва абонатите от още 12 държави - Албания, Австрия, Хърватска, Чехия, Гърция, Унгария, Черна Гора, Македония, Холандия, Полша, Румъния и Словакия. Потребителите на DT в тези държави обаче ще се радват на безплатен премиум Evernote акаунт за 6 месеца, вместо за година.

По-рано, Главният изпълнителен директор на Evernote, Фил Либин, съобщи за Wall Street Journal, че около 98% от приходите на компанията идват от ъпгрейд към платена услуга. Няма съмнение, че предоставяйки на потребителите възможност да опитат това, от Evernote се надяват да увеличат продажбите си.

Сред другите мобилни оператори, с които компанията работи на подобен принцип, са NTT Docomo в Япония, Orange Франция, КТ в Корея, О2 във Великобритания и др.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент