eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Потребителски стоки / Новини
//Социални медии

Linkedin получава подкрепа от WeChat в Китай

Linkedin получава подкрепа от WeChat в Китай
Изглежда, че Linkedin напредна с още една стъпка в Китай, след актуализацията на WeChat през уикенда, който разкри, че популярното чат приложение интегрира профили от професионално-фокусираната социална мрежа.

Последният ъпдейт на WeChat и Weixin - наличната в Китай версия, позволява на потребителите да свържат своя LinkedIn акаунт с профила си в WeChat. Това вероятно ще помогне да се увеличи използваемостта на LinkedIn сред потребителите на WeChat, особено в Китай, имайки предвид, че услугата за съобщения има над 500 млн. регистрирани потребители само в Китай и около 270 млн. активни потребители по света.

Новият ход на Linkedin, дойде след като по-рано този месец, бившият основател и главен изпълнителен директор на Nuomi (сайт за пазаруване наподобяващ Groupon) - Дерек Шен, беше назначен за президент на Linkedin Китай.

Основателят на LinkedIn, Рейд Хофман също по-рано призна за голямото значение на Android екосистемата в Китай. Това вероятно означава, че компанията ще съсредоточи усилията си още повече върху най-големия в света пазар за смартфони, какъвто е Китай.

Последната актуализация на WeChat добавя показването на местоположението Ви в реално време, посредством гласовата функция уоки-токи, също така универсална чат търсачка, уведомления, ако името Ви е било споменато в групов чат, както и възможност за споделяне на стикери с приятели.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент