eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Медии / Новини
//Интернет ТВ

Старт-ъп компанията на Евън Уилямс Медиум събира 25 милиона долара

Старт-ъп компанията на Евън Уилямс Медиум събира 25 милиона долара
Преди около година съ-основателят на Туитър и Блогър Евън Уилямс стартира старт-ъп компанията Медиум. Идеята зад компанията е проста: да се създаде платформа, която да съчетава 140-те символа на социална мрежа и платформа за блог, за всеки, който иска да каже нещо. Сега сайтът е пред сериозен тласък.

Според Recode старт-ъп компанията е събрала 25 милиона долара от инвестиции, което е внушителна сума предвид факта, че обикновено една сделка е около 9 милиона долара.

Финансирането идва от множество компании за рисков капитал и инвеститори , като например Kevin Rose от Google Venture, Ron Conway- SV Angel, Chris Sacca, Peter Chernin, Tim O'Reilly, Michael Ovitz, Gary Vaynerchuk, Betaworks, Code Advisors, и CAA Ventures and Science. Най-голям принос имат Greylock Partners, които са известни с инвестиции в компании като LinkedIn и Facebook.

Парите ще бъдат използвани за разширяване на компанията, отваряне на нови офиси, наемане на хора.

източник: cnet

Към статията.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент