eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Новият инструмент за мониторинг на Hadoop се грижи за грешки в софтуера на Big Data

Новият инструмент за мониторинг на Hadoop се грижи за грешки в софтуера на Big Data
По същия начин, инженерите, които обработват много различни видове данни, използвайки екосистемата на Hadoop за софтуер с отворен код, имат нужда от инструмент, който да проверява дали това, което правят с Hadoop, работи правилно.

Точно такъв инструмент е пуснат днес от Concurrent, компанията, която стои зад рамката с отворен код Cascading, за прилагане на Hadoop.

Тя е наречена Driven. И дълго време е била в процес на разработване. Основателят Крис Уенсъл говори за това в продължение на поне две години и половина.

Той казва, че в основата на тази програма, стои факта, че тя ще предоставя много детайлна и прецизна информация за data приложения, които работят на Hadoop. Така, че неща като добавяне, сливане и филтри ще могат лесно да се виждат в процес на извършването им, а програмата ще бъде в състояние да уведомява за наличието на грешки и ще показва къде точно и в кой ред от съответния код, приложението се е провалило, така че да може да се поправи лесно и бързо.

За повече по темата кликнете тук.

Източник: www.venturebeat.com

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент